tisdag 10 augusti 2010

Smilla

Idag skulle jag och J göra oss till och GÅ till affären för en gångs skull. Då fick Smilla för sig att hon skulle hänga på. Vi hoppades att hon skulle vika av när vi gick runt gathörnet. Men se, icke! Katten promenerade med hela vägen till shoppen, väntade vid huset bredvid affären och sedan hängde hon på hem, när vi kom ut igen. Inga konstigheter.

2 kommentarer:

  1. Det går en massa osanna rykten i Malmö. Om att jag skulle ha fått storstryk i othello. "oj, jag såg att du förlorade er othello-match i d-town" heter det tydligen nu för tiden. Jag vill bara lägga in en kommentar här om att inget kort togs på resultatet av den andra omgången. Det blev nämligen victory för gangsta-hood (ja alltså malmö). Om någon skulle bry sig. Detta är egentligen främst riktat till mitt ego.

    I övrigt säger jag som vanligt bara "ååååååh varför är inte jag som du? jag vill också kunna sy och måla och pyssla och gjuta och laga mat och bara slänga ihop ngt fiffigt så där en tråkig dag." Din blogg är precis vad man behöver en regnig dag. Och alla andra dagar.
    Löv från Soffan

    SvaraRadera
  2. Hihi.. Jag bekräftar härmed att andra omgången (efter den sk uppvärmningsomgånges) vanns av Soffan. :)

    Älskade Sofie, jag önskar jag vore som du. Nyss hemkommen från Sydafrika, på väg ut mot nya äventyr igen. Tur att vi har varandra, så att vi kan inspireras av varandras vardagar. Puss på dig!

    SvaraRadera