måndag 27 juli 2009

Hänt sedan sist

Nu är det inte på något sätt färdigt, men det har ändå hänt en del. Vardagsrummet är färdigt, sånär som på socklar, foder och lister och det lär inte komma upp denna veckan. Lägenheten är tömd och innehållet från denna finns mestadels i vardagsrummet, så lite svårt att njuta av det är det. Men vi har i alla fall lyckats få i ordning en liten tvhörna.
Har inte så många roliga renoveringsbilder att bjuda på men lite bilder från bröllopet vi var på förra helgen istället.
Så här städade var vi efter vigseln.
Evelina och morbror Jimmy intar bästa fotopose. Jimmy i sin nya kostym inköpt tre timmar innan vigseln. Killen med framförhållningen kallas han.

Här är "moster" Mise förevigad på dansgolvet lite senare...


På borden hade de placerat små citat från barn om äktenskap. Lite gulligt.


Borden var också beströdda med obligatorisk hjärtkonfetti.


Istället för bröllopstårta bjöds det på bedårande cupcakes.

3 kommentarer:

  1. En TV-hörna? Spännande! jag sökte med stor entusiasm efter denna oas i fotot av era flyttkartonger. Är det vad som skymtas uppe i högra hörnet?? hihi. Men du, allvarligt talat, det börjar se riktigt spännande ut. Väntar ivrigt på att möblemanget ska ta plats så jag kan få sitta ner i en soffhörna o känna atmosfären av casa Mise o Jimmy. =) Kramar på dig vännen!

    SvaraRadera
  2. Oj.. det är Soffan som är avsändare till inlägget... hihi

    SvaraRadera
  3. Jag väntar själv lika ivrigt. Men du är hjärtligt välkommen för att inspektera den eventuella framgången på denna fronten när du vill och kan.

    SvaraRadera