onsdag 20 oktober 2010

Batbusters

Igår hade vi den äran att återigen få besök av en söt, liten fladdermus inomhus. Eller nja, den är ju inte söt. Inte alls faktiskt.. Sent igårkväll när vi trötta, släpandes fötterna efter oss, kom upp till sovrummet, hängde en kompis i taket utanför sovrumsdörren. Projekt utdrivning inleddes. Efter en jakt genom halva huset, lyckades jag, katten och sambon jaga ut det lilla livet genom dörren.

Fladdermössen har ju tidigare konstaterats hålla till just ovanför vindsluckan. Därför blev min kära igår än mindre sugen på att gå upp på vinden och lufta värmesystemet, vilket har stått på agendan i flera veckor. Som tur var kom lillebror till undsättning ikväll och de båda klättrade upp på vinden, med dammsugaren på ryggen, för operation Batbusters. (Dammsugaren var mest för bekämpningen av högen skit de lagt på vindsluckan.)

Denna operation är dessvärre inget fotogeniskt ögonblick, vilket passade bra eftersom bloggers bildfunktion ligger nere. Därför erbjuder jag er idag möjligheten att fritt visualisera detta event i er egen fantasi. Enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar