torsdag 11 augusti 2011

Roadtrip part 1


Första anhalt på vår resa var Klippans Yllefabrik, där vi förälskade oss i härliga plädar, garner och kuddar. Sedan festade vi på medhavda baguetter inför en fantastisk havsutsikt i Jonstorp.


I Höganäs började vi på fantastiskt välsorterade och vackra Kullabygdens Byggnadsvård och sen vidare till outletområdet där det spenderades en hel del tid i Iittalabutiken och då särskilt vid de härliga kivilyktorna. Det blev ett köp, men vad får ni se en annan gång.


I Höganäs hittade vi också till Magasin 36, som rekommenderats och hypats lite över allt. Mycket vackra saker att titta på, men inget som riktigt passade för att få flytta in hos mig. 


Efter shopping i Höganäs körde vi vidare till vackra Mölle för en god middag. På hotell Kullaberg avnjöt jag en bit varmrökt lax med räk- och romsås och med den mysiga hamnen utanför fönstren. Innan avfärd smög vi runt en bit in i hotellet som hade en skönt gammaldags atmosfär. 


Vi bodde dock på Örestrand i Höganäs. 
Sena kvällen spenderades på bänken utanför rummet med fika, samtal och utsikt över inkommande oväder från Danmark. 


På kartan ser ni hur man hittar till dessa platser, klicka för lite större bild. 

1 kommentar:

  1. Denna lilla tripp var precis så underbar och njutningsfull som man ser på de vackra bilderna, bättre resesällskap kan man inte önska sig!
    Kram Issan

    SvaraRadera